Seizoen 3 van Overwatch 2 begint vandaag met nieuwe skins, kaarten en kruisbestuiving met One Punch Man





Seizoen 3 van Overwatch 2 begint vandaag met nieuwe skins, map en cross-over met One Punch Man




Vandaag is de lancering van seizoen 3 van Overwatch 2. Deze nieuwe versie bevat een hoop nieuwe content, waaronder skins, een kaart en een cross-over met One Punch Man.

Fans van Overwatch 2 kunnen vanaf vandaag genieten van de nieuwe skins. Er zijn kostuums te koop van onder anderen Wrecking Ball, Baptiste en Brigette. Er zijn ook nieuwe emotes, poses, intros en highlight intros, zoals de ‘Dancing Queen’ emote.

De fans kunnen ook genieten van een gloednieuwe kaart. Het is de eerste keer dat er een kaart is toegevoegd aan Overwatch 2. Deze kaart is genaamd ‘Paris’ en heeft een stijlvolle Franse thema.

Tot slot is er de cross-over met One Punch Man. Fans van de anime serie kunnen genieten van een skin met de titel ‘Genos’, die eruit ziet als de belangrijkste personage uit de serie.

Al met al is dit een geweldige update voor Overwatch 2. Fans kunnen genieten van een aantal coole skins, een nieuwe kaart en een cross-over met One Punch Man. Als je fan bent van Overwatch 2, dan is dit een update die je niet mag missen!